Chevrépaprika

Idag blev det grillad fläskkarré till middag. Som tillbehör gjorde jag dessa paprikor vilket var supergott! I receptet ska man strö över knaperstekt bacon sist men det glömde jag i stressen, får bli nästa gång :)
Vi var 2 stycken som åt dessa men vi hade båda gärna ätit minst en halva var till!



2 röda snackspaprikor
100 g chèvre
100 g philadelphiaost
1 äggula
Svartpeppar
Persilja

Dela paprikorna på längden och ta ur kärnhuset.
Blanda chèvren, philadelphiaosten och äggulan.
Krydda med svartpeppar och persillja.

Fyll paprikorna med ostkrämen. Gratinera i ugn i 225 grader ca 20 minuter. 
Servera som tillbehör till kött.


Tomatodling

Idag har jag och tjejerna planterat tomater. 4 olika sorter blev det. Ska bli spännande och se om jag lyckats.
Är ju van att odla saker men tomater har jag inte gett mej på tidigare så vi får se...
Observera! Det är inte rengörningsmedel i flaskan.



 

 

RSS 2.0