Vegetariska pastastubbar

Detta blev en succé, förutom hos Tove då, hon sa bläh. Men Michelle och hennes bästis Alva åt med god aptit, och Mogge sa gott trots avsaknaden av kött... Själv säger jag bara MUMS!
Tyvärr blev stubbarna lite ynkliga så dom ville inte stå, så det blev liggande istället...

Tre barn, två vuxna och en matlåda.



1 pkt färska lasagneplattor
1 Zucchini
Cirka 10 champinjoner
300 gram philadelphiaost
Havssalt

Tomatsåsen:

1 burk krossade tomater
1 lök
Olivolja
salt, peppar, socker, basilika

Hacka löken, fräs den i olja.
Häll på tomaterna.
Krydda.
Låt puttra cirka 30 minuter.

Ostsåsen:
1 msk smör
2 msk mjöl
5 dl mjölk
Parmesanost
salt, vitpeppar, muskotnöt

Smält smöret i en kastrull.
Strö över mjölet.
Späd med mjölken medan du vispar.
Riv parmesanen och häll i denna.
Krydda.

Stubbarna:
Hyvla zucchinin i skivor, stek dessa i smör och olja. Salta med havssalt.
Lägg zucchinin åt sidan.
skär champinjoner i små bitar och fräs på dom också med lite havssalt.
Blanda i philadelphiaosten i champinjonerna.

Häll ostsås i en ugnsform så det täcker hela botten.
Bred oströran på en lasagneplatta, lägg på zucchiniskivor och rulla ihop den.
Skär i lagom stora bitar som ställs i en ugnsformen.
Häll över tomatsåsen, därefter ostsåsen.
Strö över parmesan.
In i ugnen, 180 grader 20 minuter.
Servera med sallad.

Klar för ugnen!