Vegetariska pastastubbar
Tyvärr blev stubbarna lite ynkliga så dom ville inte stå, så det blev liggande istället...
Tre barn, två vuxna och en matlåda.
1 pkt färska lasagneplattor
1 Zucchini
Cirka 10 champinjoner
300 gram philadelphiaost

Havssalt
Tomatsåsen:
1 burk krossade tomater
1 lök
Olivolja
salt, peppar, socker, basilika
Hacka löken, fräs den i olja.
Häll på tomaterna.
Krydda.
Låt puttra cirka 30 minuter.
Ostsåsen:
1 msk smör
2 msk mjöl
5 dl mjölk
Parmesanost
salt, vitpeppar, muskotnöt
Smält smöret i en kastrull.
Strö över mjölet.
Späd med mjölken medan du vispar.
Riv parmesanen och häll i denna.
Krydda.
Stubbarna:
Hyvla zucchinin i skivor, stek dessa i smör och olja. Salta med havssalt.
Lägg zucchinin åt sidan.
skär champinjoner i små bitar och fräs på dom också med lite havssalt.
Blanda i philadelphiaosten i champinjonerna.
Häll ostsås i en ugnsform så det täcker hela botten.
Bred oströran på en lasagneplatta, lägg på zucchiniskivor och rulla ihop den.
Skär i lagom stora bitar som ställs i en ugnsformen.
Häll över tomatsåsen, därefter ostsåsen.
Strö över parmesan.
In i ugnen, 180 grader 20 minuter.
Servera med sallad.
Klar för ugnen!