Cannelloni

Ligger lite efter, men här kommer torsdagens middag. Räckte till tre vuxna och ett barn. Tove matvägra men Michelle tog fyra portioner=2 hela rullar. Denna gång var jag lat och tog keldas färdiga såser, men orkar du så gör egna!



2 pkt färska lasagneplattor
1 påse färsk babyspenat
300 gr philadelphiaost
300 gr rökt skinka
2 pkt Keldas ostsås
1 pkt Keldas tomatsås

Fräs spenaten i en stekpanna. Hacka skinkan och lägg den i pannan. Lägg sedan i philadelphiaosten i stekpannan.
Låt allt blandas ordentligt. Smaka av med salt och peppar.
Lägg ut en lasagneplatta, på med en klick gegga och rulla ihop. Lägg rullarna i en ugnsform och häll sedan på såserna tills allt är täckt.
In i ugnen 30-40 minuter.

Fräs spenat och skinka

I med osten och krydda

Lägg geggan på lasagneplatta och rulla

På med sås och in i ugnen!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0