Hasselnötstryfflar

Dessa blev mina favoriter! Måste nog göra flera för dessa försvann väldigt fort...

Ca 25, men jag o Sandra gjorde STORA så det blev inte så många...



250 gr mjölkchoklad
1 dl grädde
1 tsk honung
25 gram rumsvarmt smör
2 dl hackade hasselnötter
200 g choklad

Bryt chokladen i mindre bitar.
Mät upp grädde, honung och smör i en kastrull.
Tillsätt chokladen och låt smälta ihop på låg temperatur.
Rör då och då och dra kastrullen av värmen när smeten blivit jämn och blank.
Låt tryffeln svalna.
Ställ sedan i kylskåp eller frys för att stelna.
Rulla kulor av tryffeln.
Låt stå i frysen ca 20 minuter.
Häll ut nötterna i en form och rosta dom i ugn 225 grader ca 8-10 minuter.
Smält chokladen, doppa sedan kulorna först i chokladen sen i nötterna.
Låt stelna.
Förvaras i svalt.