Panerad fisk

Provade en ny panering på fisk häromdagen, riktigt krispigt och gott! Rekommenderas! Jag använde pangaisus, stora och härliga!



4 fiskfiléer
2 ägg
ca 1 dl mjöl
4 dl corn flakes
2 dl riven ost, lagrad

vispa ihop äggen i en skål.
Häll mjöl i en annan skål tillsammans med salt och peppar
I den tredje skålen blandar du osten med krossade corn flakes.

Doppa tinade fiskfileér först i mjölet, sen i äggen och sist i corn flakesen.
Stek dom gyllenbruna i smör tills dom är helt genomstekta.

Servera med kokt potatis, morötter och remouladsås, jag rekommenderar Erik Lallerstedts.
Lotta
2010-10-03 @ 10:32:02
URL: http://lottaforslund.blogg.se/

Det lät smarrigt.....att börja med mjölet först började jag med för nåt år sen,,,,mkt bättre faktiskt !!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0