Vit kladdkaka med cocos och hallon
150 gram socker

2 ägg
200 gram vit choklad
1 dl socker
1 dl mjöl
2 dl cocos
Glasyr:
100 gram vit choklad
1 dl vispgrädde
1 dl mascarpone
Hallon till garnering.
Sätt ugnen på 150 grader.
Smält smöret och chokladen på låg värme i en kastrull.
Låt svalna en aning.
Blanda under tiden ägg, socker, mjöl och cocos men spara en halv deciliter cocos till formen.
smörj en pajform och bröa med cocos.
Blanda ihop chokladsmeten med den andra smeten.
Häll allt i formen.
Grädda i ugnen ca 17 minuter.
Gör glasyren:
Smält chokladen med grädden.
Låt svalna.
Tillsätt mascarponen och vispa till en fluffig smet.
Häll glasyren på den avsvalnade kakan och låt stå i kylen en timme.
Toppa med hallon.
Mmmm..vad smarrigt! Synd man inte fick smaka:)