Ratatouille

Gjorde ratatouille idag, men lite såsigare än vad ni kanske är vana vid.  Blev supergott! Till det hade jag kycklingfiléer fyllda med philadelphiaost blandad med färsk basilika men dom vart sådär.



1 Squach
1 auborgine
3 paprika i olika färger
4 schalottenlökar
1 stor vitlöksklyfta
1 burk skalade tomater
5 Jalapeno skivor
Finhackad basilika massor!
2 dl creme fraiche
Olivolja att steka i
Salt, peppar och socker efter smak
1 pkt Mozarella

Rosta paprikan i ugnen ca 15 minuter på 180 grader.
Hacka lök och vitlök.
Häll olja i stekpannanoch lägg ned löken.
Skär paprika, auborgine och squach i lagom storlekar.
Lägg även dessa i stekpannan och låt det fräsa.
Skär tomaterna, hacka jalapenon och häll i detta i stekpannan med.
Låt fräsa 5 minuter, häll därefter i creme fraichen samt kryddor och basilika.
låt puttra ca 10 minter.
Strö över mozarella, låt stå cirka 5 minuter till.
Dags att äta!