Sesampanerad kyckling med stuvad fänkål
2 vuxna, 3 barn och 2 små matlådor
Kycklingen:

800 gr kycklingfilé
fiberhusk
3 ägg
sesamfrön
Salt och peppar
Stuvad fänkål:
3 st fänkål
2-3 dl vispgrädde
100 gram Philadelphiaost
Salt och peppar
Skär fileérna på längden, cirka 1 cm tjocka bitar.
Lägg fiberhusk blandat med salt o peppar i en djup tallrik.
Knäck äggen och blanda i en annan tallrik.
Häll sesamfröna i en tredje tallrik.
Doppa i fiberhusken.
Doppa i ägget.
Doppa i sesamfröna.
Stek i rikligt med smör.
Fänkålen:
Skär fänkålen i lagom stora strimlor.
Fräs dessa i smör tills dom är lite mjuka.
Häll på grädde o p-ost.
Smaka av med salt och peppar.