Pannacotta med vit choklad och hallonsås
Eftersom pannacottan skulle till min syster var jag tvungen hitta på ett sätt att frakta glasen dit, se min uppfinning!
6 port

2 gelatinblad
3 dl vispgrädde
1 dl mjölk
2 msk strösocker
100 g vit choklad
Hallonsås:
2 dl hallon
1 msk sött vitt vin
1 msk strösocker
Gör så här:
1. Lägg gelatin i blöt i kallt vatten ca 5 min.
2. Koka upp grädde och mjölk. Tillsätt socker och choklad och lyft upp gelatinbladen och tillsätt även dem.
3. Rör krämen slät och häll upp i vackra glas. Ställ kallt.
4. Hallonsås: Mixa hallon, vin och socker. Passera genom en sil och häll strax före servering på 1 msk hallonsås på varje portion.
Så himmla gott! och så fyndigt. Du e en smart tjej!!