Cannelloni
1 pkt färska lasagneplattor
1 stor keso naturell
400 gram fryst bladspenat

1 lök
400 gram rökt skinka
Parmesan, riven
Mozarella, hackad
Tomatsås:
1 burk krossade tomater
1 lök
olivolja
1 burk creme fraiche
salt, peppar, oregano och gnutta socker
Fräs löken, blanda sedan i spenaten och krydda den.
Blanda keso, spenat och skinka i en bunke.
Lägg blandningen på lasagneplattan och rulla ihop den till en rulle.
Fortsätt tills blandningen är slut.
Lägg rullarna i en ugnsfast form.
Fräs löken till tomatsåsen i oljan. Häll på tomaterna.
Låt det puttra ca 15 minuter.
Krydda efter smak.
Blanda i creme fraichen.
Häll tomatsåsen över rullarna och strö över ostarna.
Häll tomatsåsen över och ställ in den i ugnen 180 grader 20 minuter.
Mmmmm lät ju oxå gott !!! Mums