Potatissallad
På grillen låg fläskkarre som jag marinerade i flertalet timmar, majskolvar, Sorundas ostkorv och hot dogs. Till detta serverades denne potatissallad och ett gott brytbröd som följer i nästa inlägg.
ca 15 potatisar

1 röd lök
1 ask färsk sugersnaps
1 Zucchini
2 avocado
1 ask coctailtomater
1 burk strimlade soltorkade tomater
1 burk gröna oliver
200 gram chevré
1/2 dl olivolja
1 påse färsk spenat
Skala och skiva potatisen i lagom stora bitar och koka den.
Skär zucchinin även den i lagom stora bitar, fräs dom i olja tills dom är lagom mjuka.
Skala och skiva löken.
Halvera coctailtomaterna.
Koka sugersnaps cirka 3 minuter i saltat vatten.
Tärna avocadon.
Hacka chevreosten.
Häll alltihopa utom spenaten i en stor skål, ringla över olivolja och blanda runt.
Precis innan servering blandar du i även spenaten.
Avslutar detta inlägg med lite härliga bilder från middagen.
Notera att 4 av 7 vuxna har rött hår!!!
Notera att 4 av 7 vuxna har rött hår!!!
Fattades två personer på grillpremiären;)