Grekiska färsbiffar

Detta var så gott! Sen att jag åt potatis till gjorde det inte sämre, något jag saknar som LCHF:are.
Barnen tittade på maten och sa bläh! Men då sa jag, men hallå! om vi ska kunna åka till Grekland måste ni kunna äta grekisk mat. och då var det genast gott.
 
Detta räckte till 3 vuxna, 2 barn och en matlåda.
 

 
Biffarna:
700 gr köttfärs
2 dl vispgrädde
1 pkt fetaost, mosat
Ca 10 oliver, finhackade
Basilika
Salt & peppar
 
Såsen:
2 dl grädde
Balsamico
Honung
Salt och peppar
 
 
Blanda ihop allt och stek små biffar så dom får en stekyta,
Lägg biffarna åt sidan.
Vispa ur pannan med grädden. Krydda med balsamico, honung, salt och peppar.
Smaka av.
Lägg i biffarna och låt dom puttra tills dom är genomstekta, ca 30 minuter.
Servera med ugnsrostad potatis och morot och tzatziki.