kladdkaka extra allt
Då blev det extra allt helt enkelt!
Tänk på att det tar tid att koka burken, 4 timmar...

200 gr 70% choklad
200 gr smör
3 dl socker
2 dl mjöl
4 ägg
1 kryddmått salt
1 liten påse pecannötter
1 geischa chokladkaka
1 burk sötad kondenserad mjölk, kokad i 4 timmar
1 påse minimarsmallows
Smält smör och chokladen i en kastrull.
Blanda i ägg och socker.
Rör i salt och mjöl.
Hacka nötter och geischan och blanda i detta i smeten.
häll smeten i en stor form, tex pajform.
Öppna burken med kolakrämen och smeta i den i smeten med hjälp av en sked så det blir som kolaspår i kakan.
Lägg till slut marsmallows över hela kakan och tryck till dom lite.
Grädda i 180 grader 25 minuter.
Servera med vispgrädde.
Såg också en kaka på Halv åtta hos mig med kondenserad mjölk, blev jag sugen på att göra;)