Fiskgryta LCHF
Fem tjejer som inte var blygsamma att ta för sig, och 2 barn som petade i maten plus en matlåda räckte det till...
Laxfilé ca 600 gram

2 stora pangasusfileér
2 burk kräftstjärtar
1 1/2 dm purjolök
1 gul squash
färska champinjoner
2 paprika
1 liten gul lök
färsk lime
sambal oelek
citronpeppar
Salt & peppar
100g philadelfiaost
4 dl vispgrädde
1/2 dl vitt vin
Fräs hackad lök med skivade champinjoner och purjolök i smör. Tillsätt tärnad paprika, fänkål och squash. Häll på grädde och ha i philadelfiaosten och vinet. Tillsätt kryddorna och saften från en lime. Lägg i bitar av fisk. När fisken är vit och såsen krämig så ta av grytan från spisen och tillsätt de avrunna (och sköljda för min del) kräftstjärtarna. Låt stå några minuter.
Mums den fiskgrytan ser underbart god ut...måste testas här hemma :)