Köttfärslimpa med mozarella och pesto

Idag gjorde jag fylld köttfärslimpa, sååååååå gott blev det! Till det potatis och morötter rostade i ugnen och en gräddsås smaksatt med skyn från limpan, soja, tomatpuré och balsamvinäger.



500 gram köttfärs
1 vitlöksklyfta
1 ägg
1 dl grädde
2 msk pizzakrydda
salt och peppar
1 pkt mozarella
2 msk pesto
1 näve gröna oliver

Hacka vitlöken och blanda med färsen i en bunke.
Blanda i ägg, grädde och kryddor
Skär mozarellan i tärningar och rör i peston.
Smörj en form med olja, lägg i färsen, formad som en limpa.
gör ett dike i färsen och lägg i mozarellan.
Täck över med köttfärs.
Dela oliverna i halvor och tryck i dessa i limpan.
Ställ i ugnen 175 grader cirka 25 minuter.