Lax med krämig sås med soltorkade tomater

Idag fick jag laga mat till mej själv och givetvis blev det då lax!
Eftersom jag använder färsk lax, tillreder jag den först med skinnet kvar i en ugnsform med grovsalt i botten. Kryddar ovanpå med citronpeppar och chiliflakes. in i ugnen 145 grader cirka 20 minuter.

Detta recept räckte till mej middag + en rejäl matlåda.



400 gram ugnsstekt lax
2,5 dl creme fraiche
1 dl grädde
1/2 burk strimlade torkade tomater
1/2 dl chilisås
1/2 tsk samba olek
300 gram chevreost
2 msk honung
1 Mozarella, hackad eller riven

Blanda ihop alla ingredienserna utom laxen och mozarellan.
Lägg laxen i en liten ugnsform.
Häll såsen på och strö över mozarellan.
In i ugnen ca 10 minuter.
Servera med t.ex broccoli.