Rullader med champinjonfyllning

Idag blev det rullader med god fyllning. Till det serverades hemmagjort potatismos, gräddsås, broccoli och vinbärsgelé. Smarrigt värre, alla åt med god aptit och tyckte det var supergott. Michelle sa "nästan lika gott som hamburgare" och det får man anse som ett toppenbetyg!
Två vuxna, två barn och en matlåda...



10 lövbiffar
5 stora champinjoner
1 brk philadelphiaost
2 msk dijonsenap
1 pkt bacon
2 msk kalvfond
2 dl vatten
2 dl vispgrädde
soja, salt och peppar

Hacka champinjonerna i små bitar.
Fräs dom i smör i en stekpanna. Salta.
Ta från värmen och blanda med philadelphiaosten.
Lägg ut en lövbiff på en skärbräda.
Lägg på en baconskiva.
Lägg på en klick champinjonsmet.
Rulla ihop den och sätt den på ett grillspett.
Fortsätt så med resten, sätt dom ca fem på varje spett.
Stek dom i en stor stekpanna bara så dom får färg på båda sidor.
Häll på vatten och fond.
Låt puttra cirka 45 minuter.
Plocka ur köttet, och sila skyn.
Häll tillbaka skyn i pannan och tillsätt grädden.
Smaka av med soja, salt och peppar.
Servera!