Cheesecake med fläder och hallon

Nu är det dags att komma in i rutiner och vardag igen, och då får vi starta med att väcka liv i bloggen. Har ju självklart bakat och lagat hela sommaren så vi börjar med att hämta igen lite. Jag fyllde ju dessutom år så dessa go´bitar är från mitt kalas.
 

 
Fyllning;
400 gr vit choklad
600 gr färskost
5 dl kesella vanilj
2 dl socker
6 ägg
1 citron
 
Topping:
300 gr färskost
1 dl vispgrädde
5 msk outspädd fläderblomsaft
Hallon
Citronmeliss
 
Smält chokladen i vattenbad.
Vispa ihop med resten av ingredienserna.
Häll smeten i en långpanna klädd med bakplåtspapper.
baka i ugn, 150 grader, ca 60 minuter.
Låt svalna.
Blanda färskost, grädde och saft till en jämn smet.
Bred den över kakan.
Skär i bitar och dekorera med hallon och citronmeliss.