Fisk med Västerbottenosttäcke

Dagens middag var enligt mej supergod men det var jag ensam om att tycka...
Glömde fota så bilden är "lånad".
Tre vuxna, två barn och en rejäl matlåda till mej :)



600 gr  Rödspätta filéer
2,5 dl creme fraiche
2 dl grädde
1 påse färdigriven Västerbottenost
2 msk hummerfond
citronpeppar
salt

Rör ihop creme fraiche, grädde och fond i en bunke.

Smöra en ugnsfast form, salta och peppra laxfiléerna och lägg dom i formen.
Strö över västerbottenosten.
Slå sedan blandningen av creme fraiche, grädde och buljong över fisken.
In i ugnen i 25-30 minuter i 200 grader.


Serveras med Blomkålsris:

Riv blomkål på grova sidan i maskin eller rivjärn.
Fräs detta i en stekpanna några minuter.
Smaka av med salt och peppar.