Potatissallad

Idag var det grillpremiär här hemma och grillen invigdes med bästaste gästerna, alla syrror med familjer! Kan det bli mycket härligare; strålande sol, underbar mat och trevliga gäster!
På grillen låg fläskkarre som jag marinerade i flertalet timmar, majskolvar, Sorundas ostkorv och hot dogs. Till detta serverades denne potatissallad och ett gott brytbröd som följer i nästa inlägg.



ca 15 potatisar
1 röd lök
1 ask färsk sugersnaps
1 Zucchini
2 avocado
1 ask coctailtomater
1 burk strimlade soltorkade tomater
1 burk gröna oliver
200 gram chevré
1/2 dl olivolja
1 påse färsk spenat

Skala och skiva potatisen i lagom stora bitar och koka den.
Skär zucchinin även den i lagom stora bitar, fräs dom i olja tills dom är lagom mjuka.
Skala och skiva löken.
Halvera coctailtomaterna.
Koka sugersnaps cirka 3 minuter i saltat vatten.
Tärna avocadon.
Hacka chevreosten.
Häll alltihopa utom spenaten i en stor skål, ringla över olivolja och blanda runt.
Precis innan servering blandar du i även spenaten.




Avslutar detta inlägg med lite härliga bilder från middagen.
Notera att 4 av 7 vuxna har rött hår!!!

 

 



Kerstin

Fattades två personer på grillpremiären;)

Monica

Ja jag vet.. Kändes lite tomt. Men det possitiva är att om ni varit med så hade vi inte varit mariotet rödhåriga! :o)

@Receptomaten

Red heads have more fun :D